Bygg din egen Volvo V90

Att köpa bil är det många som vill, men det har länge varit svårt att få bilen att passa in på alla ens personliga kriterier som man ofta önskar att sin drömbil ska ha – det behöver man inte göra längre. Nu startar försäljningen av nya Volvo V90 och genom appen ”Bygg Din Volvo” har du själv möjlighet att bestämma både funktion och utseende efter egen smak.

”De som är sugna på att byta upp sig till en Volvo V90 kan från och med den här veckan använda appen “Bygg Din Volvo”, eller gå in på Volvo Cars hemsida och välja bland tillvalen.” läs mer här.

volvo bil skyltTidigare har vi skrivit om vilka regler och restriktioner som finns när det kommer till om man vill bygga om sin bil eller bygga ett fordon från grunden, det är något man nu kan komma undan. Precis som citatet ovan från Auto, Motor & Sport avslöjar så har Volvo nu startat sin försäljning av nya Volvo V90 med tillhörande appen ”Bygg Din Volvo”, en app som gör många bilälskare tokiga. Med den appen kan man som köpare av V90:an välja både interiör, utseende och specialdesignade detaljer när man väljer just denna bilmodell. Och visst finns mycket att välja bland. I sin artikelserie om bilen på Auto, Motor & Sport hemsida kan man bland annat läsa om lyxdetaljer såsom allt från lädersäten med uppvärmning och massage till exklusiva högtalarsystem. Så det råder ingen tvekan om att Volvo verkligen gått all in på denna bilmodell. Något man också skriver i samma artikel som citatet kommer från är att man nu också är på god väg att lansera en tjänstebil i V90-serien men deras mest omtalade projekt för bilmodellen är bilen Volvo V90 T8 Twin Engine som är en laddningshybrid med absolut banbrytande laddteknik, enligt Volvos försäljningschef – så att biltillverkaren har storslagna planer för sin V90-serie råder det inga tvivel om, och tack vare appen ”Bygg Din Volvo” kan vi vara med och designa utan att behöva göra mer än klicka på en dator, mobil eller surfplatta!