LED-ramp och nya bilar

Vilka är de senaste bilarna och bästa bilköpen just nu? Och hur kan du själv styla din bil så att den blir mer praktiskt och dessutom mer personlig?

Det finns mycket du kan köpa till din bil för att den ska bli mer du – alltså mer personlig. Det kan vara allt från nya, snygga bilmattor och dekorationer som hänger i backspegeln, till att du monterar en LED-ramp som lyser upp registreringsskylten med stora reflektorer. Det kan även vara bågar, sidorör, bumpersticks, stötfångare och en helt ny ratt.

Nya bilar att hålla utkik efter 2019

Vad för bilar är nya på marknaden, eller ska snart komma ut? Och vilka är de som testats och utnämnts till de hetaste bilköpen för 2019? Bland annat de som det går att läsa om här i Vi Bilägare. Bilarna det skrivs om som är finalister i den stora biltävlingen Car of the Year är Alpine A110, Citroën C5 Aircross, Ford Focus, Jaguar I-Pace, Kia Ceed, Mercedes-Benz A-class och Peugeot 508. Den slutliga vinnaren blev till slut Jaguar I-Pace, och offentliggjordes på den årliga bilsalongen i Geneve.

Eldrivna suvar är poppis just nu

Förra året tog Volvo XC40 hem hela vinster och i år ställde företaget upp med nykomlingen V60, som dock föll ur tävlingen och inte hamnade i final bland de sju bästa. Även Polestars laddhybrid 1 blev bortsållad, liksom Hyundai Nexo som är en vätgasbil. Jaguar I-Pace som vann allt är en eldriven suv, precis en sådan bil många drömmer om, men få dessvärre har råd med. Juryn för Årets Bil, eller Car of the Year, som tävlingen heter, är hela 60 motorjournalister från 23 olika, europeiska länder. Från Sverige deltog tre jurymedlemmar från olika tidningar.

I en annan artikel i Expressen Allt om Bilar går det att läsa om de bästa bilköpen just nu. Det bilar som det skrivs om i artikeln är bland annat Volvo V60 Cross Country.